Namsiksta, Toffee-tartaletteja!

1320169.jpg

Toffee-tartaletit

Kahdeksan pientä leivosta
Pohja:

3dl vehnäjauhoja
1/2dl sokeria
100g voita tai margariinia
3rkl kylmää vettä
1 kananmunan keltuainen

Täyte:

250g suklaakonvehteja
3/4dl kuohukermaa

Koristeeksi:
hienonnettua pistaasipähkinää

Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja voi murumaiseksi seokseksi.
Lisää kylmä vesi ja keltuainen. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina jauhoitetuin sormin pienten (halkaisija 8cm) voideltujen tartalettivuokien
pohjalle ja reunoille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Jäähdytä leivospohjat. Mittaa kuohukerma kattilaan. Kiehauta. Nosta kattila liedeltä.
Sulata hiennostetut suklaakonvehdit kermassa. Lusikoi täytettä leivospohjille.
Anna täytteen jähmettyä huoneenlämmössä. Koristele hienonnetuilla pistaasipähkinöillä.

Nauttikaa .)